Κακοκαιρία – Πειραιάς: Στους -3 θα φτάσει η θερμοκρασία


Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει και στην Πολιτική Προστασία του Πειραιά, καθώς η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από το μηδέν για 3 μέρες!

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, θα παγώσει όλη η χώρα τις επόμενες μέρες, μαζί και ο Πειραιάς!

Πιο συγκεκριμένα, το θερμόμετρο θα δείξει από -1 έως και -3 το ερχόμενο ΣΚΔ, για αυτό οι αρμόδιες κρατικές αρχές έχουν τεθεί σε επιφυλακή, ενώ έχουν διατεθεί θερμαινόμενοι χώροι για τους άστεγους.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πειραιάς στρωμένος με..χιόνι (Συλλογή παλιών φωτογραφιών)

Λειτουργία  θερμαινόμενου χώρου σε  24ωρη βάση στον Δήμο Πειραιά για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες 

Ο Δήμος Πειραιά λειτουργεί θερμαινόμενο χώρο για την προστασία των πολιτών, λόγω των  χαμηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με τα προγνωστικά δελτία της  Ε.Μ.Υ.

Συγκεκριμένα,  λειτουργεί σε 24ωρη βάση, από την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 για τη φιλοξενία των πολιτών, η δομή φιλοξενίας αστέγων  «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης»  του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά. (Μυκάλης 51, Καμίνια – τηλέφωνα επικοινωνίας: 216 8003076, 216 8003077).

Στη δομή τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον κορωνοϊό.