Ο ΟΛΠ στηρίζει οικονομικά αδύναμες οικογένειες του ευρύτερου Πειραιά


Μια σειρά από ενέργειες και δράσεις στήριξης των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών των όμορων δήμων από τον ΟΛΠ

22 Δεκεμβρίου 2021. Μια σειρά από ενέργειες και δράσεις πραγματοποιεί και φέτος η ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο εφαρμογής της στρατηγικής της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με στόχο να διαχέονται τα θετικά αποτελέσματα από την ανάπτυξη του Λιμένα στους όμορους Δήμους, αλλά και ευρύτερα.

Συγκεκριμένα, ο ΟΛΠ, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και προκειμένου να συνδράμει στο φιλανθρωπικό της έργο, ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης, ενώ παράλληλα πρόσφερε δώρα στα παιδιά των ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής. Επίσης και φέτος σε συνεργασία με τις δομές των κοινωνικών παντοπωλείων των όμορων δήμων του Πειραιά, της Σαλαμίνας και του Περάματος διένειμε τρόφιμα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη και ταυτόχρονα μοίρασε δώρα στα παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών των δήμων αυτών.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο η Διοίκηση της εταιρείας πρόσφερε γιορτινά δώρα στους εργαζομένους της και τις οικογένειες τους, επιπλέον δωροεπιταγών από σούπερ μάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών και επιβράβευσε με χρηματικό έπαθλο 50 αριστούχους φοιτητές και μαθητές.  

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang, ευχόμενος υγεία και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και ελπίζοντας ότι η ανθρωπότητα θα ξεπεράσει άμεσα και οριστικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας της πανδημίας, τόνισε ότι η ΟΛΠ Α.Ε.  διαχρονικά συνεπής υλοποιεί και φέτος μια σειρά από δράσεις και ενέργειες υποστήριξης των οικογενειών που το έχουν ανάγκη, σύμφωνα με το όραμα για τις τοπικές κοινωνίες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι αποτελεί βασική προτεραιότητα η βοήθεια στον συνάνθρωπο ώστε η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η εταιρεία και η διοίκησή της για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Λιμένα Πειραιά να έχει ολοκληρωμένο νόημα και πραγματική αξία.

Δωροεπιταγές για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, προσφορά του ΟΛΠ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε :

 «Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή ελπίδας και αγάπης και είναι ασφαλώς μια περίοδος όπου πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά.  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος παραδώσαμε δωροεπιταγές για όλα τα παιδιά των Βρεφονηπιακών μας Σταθμών, προσφορά της Ο.Λ.Π. Α.Ε., προκειμένου να επιλέξουν  τις γιορτινές αυτές ημέρες, τα παιχνίδια  που επιθυμούν. Τα παιδιά δίνουν χαρά, χαμόγελα, ζωντάνια. Δίνουν απλόχερα ελπίδα, την οποία χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ αυτή τη δύσκολη περίοδο που εξακολουθούμε να βιώνουμε, εξαιτίας της πανδημίας.

Εύχομαι το νέο έτος να καταφέρουμε να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα και να γιορτάζουμε ξανά όλοι μαζί στους  Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς. Ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βελτιώνουμε όσο  μπορούμε περισσότερο τις υποδομές στους Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς, παρέχοντας ένα ζεστό και δημιουργικό περιβάλλον στα παιδιά. 

Καλές γιορτές με υγεία για όλους».