Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έσωσε καρκινοπαθή μετά από ένα μήνυμα στο Instagram!


Οι δυο γιοί του απευθύνθηκαν στην ασφαλιστική εταιρεία που επί 20 χρόνια πλήρωνε ο μπαμπάς τους για ιατρική περίθαλψη αλλά με προσχήματα και δικαιολογίες δεν τους κάλυψε

Σε μια νέα μεγάλη δωρεά με σκοπό να σωθεί καρκινοπαθής από το Μεσολόγγι, φαίνεται πως προχώρησε για άλλη μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του nassosblog.gr, η οικογένεια από το Μεσολόγγι είδε ξαφνικά τον πατέρα να λυγίζει. Οι δυο γιοί του απευθύνθηκαν στην ασφαλιστική εταιρεία που επί 20 χρόνια πλήρωνε ο μπαμπάς τους για ιατρική περίθαλψη αλλά με προσχήματα και δικαιολογίες δεν τους κάλυψε. Μάλιστα η υπόθεση αναμένεται να λυθεί στα δικαστήρια.

Με όσες οικονομίες είχαν τον μετέφεραν σε ιδιωτικό νοσοκομείο στον Πειραιά όπου διαπιστώθηκε καρκίνος στον πνεύμονα. Οι γιατροί έδωσαν εντολή για άμεσο χειρουργείο και το κόστος εκτοξεύτηκε σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Ο ένας γιός υπάλληλος ζαχαροπλαστείου στην Αθήνα μη έχοντας ελπίδες στέλνει ένα μήνυμα στο προσωπικό προφίλ του εφοπλιστή ζητώντας βοήθεια. Επικοινωνεί μαζί του η γραμματέας του μέσα σε μια ημέρα και αφού ελέγχουν τον φάκελο του πατέρα του προχωρούν σε μια πολύ μεγάλη δωρεά. Ένα ποσό που κάλυπτε σχεδόν όλα τα νοσήλεια.