Προωθούν “ύποπτη μετακίνηση” της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά από το κέντρο της πόλης – Δείτε γιατί!

1
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχουν φουντώσει τα σενάρια, τους τελευταίους μήνες, για τη μετακίνηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, από το κέντρο της πόλης... στα αζήτητα!

Μάλιστα φαίνεται πως κάποιοι καίγονται τόσο πολύ για αυτή τη μετακίνηση-την ώρα που το φλέγον ζήτημα της μεταστέγασης των Δικαστηρίων Πειραιά στο γιαπί της Ραλλείου παραμένει στάσιμο-που ήδη διατυμπανίζουν την αναγκαιότητα μιας τέτοιας μετακίνησης!

ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ!

Και βέβαια, από ολόκληρο τον Πειραιά, ως καταλληλότερο φέρεται το ίδιο κτίριο στο οποίο προσπάθησαν να μεταφέρουν τις κεντρικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Πειραιά... Κάτι που τελικώς απεφεύχθη λόγω της κινητοποίησης των φορέων της πόλης.

Γιατί, τι ποιο φυσικό να πάρεις το ΙΚΑ από το κέντρο του Πειραιά και να το μεταφέρεις σε μια σχεδόν ακατοίκητη γειτονιά του Νέου Φαλήρου (πλησίον του νέου οικοδομήματος της Ραλλείου);

ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Ο Πειραιώτης Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας έχει ακούσει κάτι;

Ο Βουλευτής της ΝΔ Α' Πειραιά έχει ακούσει κάτι;

Θα επαναληφθεί το ίδιο προκλητικό φιάσκο με αυτό του ΙΚΑ;

Γιατί τόση βιασύνη την ώρα που η μεταστέγαση των Δικαστηρίων Πειραιά έχει παγώσει και το κτίριο του Κεράνη στη Θηβών παραμένει προκλητικά αδειανό;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ

Επειδή κάποιοι "καλοθελητές" διακινούν σενάρια περί μετακίνησης των Αντιπεριφερειών Πειραιά & Νήσων στο εν λόγω κτίριο, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί το σενάριο μετακίνησης της ΕΛΑΣ, εμείς εκφράζουμε ανοιχτά την άποψή μας ότι δεν πιστεύουμε 1 στο 1.000.000 ότι ο κ. Γαβρίλης θα μεταφέρει την Περιφέρεια Πειραιά σε εκείνο το σημείο.

Και αυτό γιατί με τον πολιτικό του βίο και τη διαδρομή του έχει δείξει δείγματα γραφής!

ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΤΟ "ΜΕΛΙ"

Σαφώς και εμείς δεν έχουμε προσωπικά ούτε με το εν λόγω κτίριο ούτε με τον ιδιοκτήτη του.

Αλλά είναι από παράλογο έως ακατανόητο το γεγονός, κάποιοι κυβερνητικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ (εντός ή εκτός του Πειραιά) να θέλουν μανιωδώς τη μεταφορά κάποιας κεντρικής δημόσιας υπηρεσίας εκεί, την ώρα που ούτε μια βασική συγκοινωνία δε συνδέει τον ευρύτερο Πειραιά με το συγκεκριμένο σημείο.

Προφανώς λοιπόν το κτίριο αυτό ή έχει κάποιον "κρυμμένο θησαυρό" ή "μέλι" και τους τραβάει όλους!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Το πολυτελές κτίριο του Κεράνη επί της οδού Θηβών παραμένει προκλητικά άδειο ενώ θα μπορούσε να στεγάσει πληθώρα δημοσίων υπηρεσιών.

Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις (τις οποίες θα παρακολουθούμε στενά) και τις τοποθετήσεις των κατά τα άλλα λαλίστατων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ & ΝΔ Α' Πειραιά & Νήσων, που για το συγκεκριμένο θέμα σφυρίζουν αδιάφορα...