ΕΚΤΑΚΤΟ: Η καταιγίδα χτυπά τον Πειραιά – Μεγάλη προσοχή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εδώ και λίγη ώρα ο Πειραιάς βρίσκεται στο επίκεντρο της κακοκαιρίας!

Δυνατοί κεραυνοί και αστραπές ακούγονται στον ευρύτερο Πειραιά, ενώ η βροχή κάνει αισθητή την παρουσία της κατά διαστήματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί σημαντικά προβλήματα.

Ο Δήμος Πειραιά σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει προβεί στον καθαρισμό όλων των φρεατίων από το τέλος του καλοκαιριού, ενώ τις τελευταίες μέρες έγινε επανέλεγχος με αφορμή τις προβλέψεις της ΕΜΥ αλλά και τα τραγικά περιστατικά που ζήσαμε σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ;;;

Δυστυχώς όμως, ό,τι και να κάνει ο Δήμος Πειραιά... μάλλον παράλληλα θα πρέπει να αρχίσουμε και τις προσευχές προν τον Κύριο, καθώς κανένα από τα έργα που είχε προαναγγείλει η κ. Δούρου μετά τις πρωτοφανείς καταστάσεις που ζήσαμε στην Παλιά Κοκκινιά πριν λίγα χρόνια... Οπότε και ως εκ θαύματος δε θρηνήσαμε θύματα!

Με άλλα λόγια, ο Πειραιάς παραμένει μια ανοχύρωτη πόλη σε ενδεχόμενη ισχυρή κακοκαιρία, καθώς ελλείψει αντιπλημμυρικών έργων, καταλήγουν στις φτωχογειτονιές της Παλιάς Κοκκινιάς, των Καμινίων και της Αγιας Σοφιάς τα νερά από τον Κορυδαλλό και τη Νίκαια!

Ας ελπίσουμε λοιπόν η μπόρα να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα από τον Πειραιά, για να μη ζήσουμε τραγικά περιστατικά όπως αυτά που ζήσαμε πριν λίγες μέρες στην Πελοπόννησο!

Και επειδή οι ευχές και οι προσευχές δεν αρκούν, ας αναλάβει δράση επιτέλους η κ. Δούρου, γιατί θα φέρει ακέραια την ευθύνη σε ενδεχόμενη τραγωδία λόγω κακοκαιρίας!