Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά: Δυναμικό παρόν στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Με δυναμική παρουσία, λαμπρό εκθεσιακό περίπτερο και την προβολή όσων Μελών του επέλεξαν να εκπροσωπήσουν το Ε.Ε.Π. ως εκθέτες στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Εκατοντάδες επισκέπτες προσήλθαν στο Εκθεσιακό Περίπτερο του Ε.Ε.Π. συζητώντας και αναζητώντας πληροφορίες και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Π. εκπροσωπήθηκε από τους: Α’ Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Παπαγεωργίου, Β’ Αντιπρόεδρο κ. Λεωνίδα Μίχα, Γενικό Γραμματέα κ. Χρήστο Ντάφλο, Υπεύθυνη Γ.Ε.ΜΗ. & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κα Ιφιγένεια Πέππα ,τα μέλη Δ.Σ.κ. Γεώργιο Ανδρέου, κ. Μιχάλη Πρωτοψάλτη, κ. Εμμανουήλ Τράτση, κα Ζωή Στραϊτούρη και φυσικά από τον Υπεύθυνο και  Συντονιστή της θεματικής επιτροπής Διοργάνωσης και Συμμετοχής σε Εκθέσεις και Συνέδρια κ. Κωνσταντίνο Νικολάου, ο οποίος είχε την ευθύνη και την επιμέλεια για το στήσιμο καιτον συντονισμό του περιπτέρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ε.Ε.Π. είχε στείλει πρόσκληση στα Μέλη του για την δυνατότητα συμμετοχής και διάθεσης χώρου στο Περίπτερο που προετοίμαζε, αλλά και κάθε άλλης δυνατής υποστήριξης κατά τη διάρκεια της Έκθεσης. Οι επιχειρήσεις που εκπροσωπήθηκαν στο περίπτερο του Ε.Ε.Π. ανέδειξαν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα στους κλάδους Τεχνολογίας, Εκπαίδευσης, Τοπικών Προϊόντων, Επιχειρήσεων που υποστηρίζουν τον δημόσιο τομέα σε επίπεδο υπηρεσιών ή προμηθειών.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Π. κ. Γιάννης Βουτσινάς επισήμανε σε σχετικές του δηλώσεις:

«Η επιτυχία του εθνικού σχεδιασμού ανάκαμψης της οικονομίας και η δημιουργία νέων βιώσιμων θέσεων απασχόλησης,εξαρτάται πρωτίστως από όλους εμάς που καθημερινά επιχειρούμε.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς φιλοδοξεί να οδηγήσει τα Μέλη του στη νέα εποχή. Δημιουργεί συνθήκες εξωστρέφειας, ανταγωνιστικότητας και κερδοφορίας.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Δίνουμε δυναμικό παρόν. Έχουμε ρόλο και λόγο.

Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε».