Βετεράνοι Ολυμπιακού: Συγχαρητήρια στον Αν. Διοικητή και σε Ιατρούς του Νοσοκομείου Μεταξά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Συγχαρητήρια ανακοίνωση από το Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς

- Συγχαρητήρια προς τον Αν. Διοικητή του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά Μεταξά Σαράντο Ευσταθόπουλο και τους Ιατρούς Βαγγέλη Φεργάδη (Ογκολόγος) και Σπύρο Λάσκαρη (ΩΡΛ)

Σπύρος Λάσκαρης, Ιατρός ΩΡΛ

Βαγγέλης Φεργάδης, Ιατρός Ογκολόγος

Με αφορμή την περιπέτεια υγείας του πατέρα του παλαίμαχου ποδοσφαιρική του Ολυμπιακού και νυν Προπονητή του Αίαντα Σαλαμίνας Δημήτρη Καλύκα, ο οποίος απευθύνθηκε στο εξειδικευμένο ογκολογικό Νοσοκομείο Μεταξά, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού εξέδωσε συγχαρητήρια επιστολή, δεδομένης της υψηλού επιπέδου επιστημονικής φροντίδας που έλαβε ο ασθενής.

Σαράντος Ευσταθόπουλος, Αν. Διοικητής Νοσοκομείου Μεταξά και Πρόεδρος του ΑΟ Καραβά (Γ’ Εθνική Κατηγορία)

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη από το Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, η οποία δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ» μεταξύ άλλων ηλεκτρονικών ή έντυπων ΜΜΕ:

«Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά κ. Σαράντο Ευσταθόπουλο και τους διακεκριμένους ιατρούς κ. Σπύρο Λάσκαρη και κ. Βαγγέλη Φεργάδη για τη σημαντική βοήθειά τους και την υψηλού επιπέδου επιστημονική φροντίδα που παρείχαν στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, μέλους του Συνδέσμου μας και Προπονητή Δημήτρη Καλύκα».

Αντώνης Γλύκας, Πρόεδρος Βετεράνων Ολυμπιακού

Δημήτρης Καλύκας, Προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού - μέλος του Συνδέσμου Βετεράνων