ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκκένωσαν με τη βία τον καταυλισμό στο Λιμάνι του Πειραιά! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτό που ''δεν περίμενε κανείς''!

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Πειραιώτης Βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας, του οποίου το Υπουργείο είναι δίπλα στον πρώην καταυλισμό, τι λέει;;;

Μεγάλη αναστάτωση αναμένεται να προκαλέσει το ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr για τη βίαιη μετακόμιση των εκατοντάδων μεταναστών που είχαν απομείνει στις Πέτρινες Αποθήκες του Λιμανιού του Πειραιά.

Χωρίς καμία προειδοποίηση, έφτασαν τα μηχανήματα, τα οποία και προέβησαν στην καταστροφή της ''περιουσίας'' των μεταναστών.

limani2pp

Και λέγοντας περιουσία, εννοούμε τις σκηνές όπου και διέμεναν, καθώς και τα όποια έγγραφα ή ρούχα είχαν εντός αυτών.

limani3pp

Οι μετανάστες χωρίς καμία ενημέρωση, έμειναν πραγματικά στον αέρα και μετά το πρώτο σοκ, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, άλλοι προς το κέντρο του Πειραιά και άλλοι προς το κέντρο της Αθήνας.

limani4pp

Έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψη του ''ευαίσθητου'' Πειραιώτη Υπουργού κ. Θοδωρή Δρίτσα καθώς και της Αντιπροέδρου της Βουλής, πρώην Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και συντρόφου του κ. Δρίτσα, Τασίας Χριστοδουλοπούλου!

Και για να είμαστε συνεπείς, όλοι συμφωνούσαμε ότι εξαρχής αυτή δεν ήταν εικόνα για το πρώτο λιμάνι της χώρας... το οποίο υποτίθεται ότι είχε ''αδειάσει'' από το Πάσχα σύμφωνα με τον αρμόδιο Υπουργό!

Προφανώς στην Κυβέρνηση έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη... Και αυτό επιβεβαιώνεται από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr!