ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Συναγερμός για δεκάδες κρούσματα σε ιδιωτική κλινική

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές στην Αττική, μετά τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων μεταξύ εργαζομένων και ασθενών σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά.

Η συρροή κρουσμάτων στην ιδιωτική κλινική στον Πειραιά φαίνεται να έχει αφετηρία, σύμφωνα με το MEGA την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ μέχρι πρότινος είχαν ανιχνευθεί δεκάδες κρούσματα μεταξύ ασθενών και προσωπικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα κρούσματα ξεπερνούν τα 70 με 10 άτομα να έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Αττικής. Ετσι εξηγείται και η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στον Πειραιά, όπου μέσα σε ένα 24ωρο εντοπίστηκαν 259 κρούσματα.

1.047 νέα κρούσματα στην Αττική

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, από το σύνολο των 2.147 κρουσμάτων, 1.047 εντοπίζονται στην Αττική με το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά κυριολεκτικά να «βράζουν». Το κέντρο της πρωτεύουσας καταγράφει 285 νέες μολύνσεις, ενώ ο Πειραιάς 259. Τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού σημειώνεται και στα δυτικά προάστια, με 140 νέες μολύνσεις, αλλά και στον νότιο τομέα Αθηνών, όπου διαπιστώθηκαν 100 νέα περιστατικά το τελευταίο 24ωρο.

Πηγή