Επίσκεψη Μώραλη & Μπουτσικάκη στο Νοσοκομείο Μεταξά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Βουλευτής Α’ Πειραιά & Νήσων Χριστόφορος Μπουτσικάκης επισκέφθηκαν το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά, προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων της πόλης.

Ο Γιάννης Μώραλης αφίχθηκε εν ώρα σφοδρής χιονόπτωσης, επίβλεψε τις εργασίες καθαρισμού που είχαν πραγματοποιηθεί νωρίτερα από συνεργεία του Δήμου Πειραιά και συνομίλησε με τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Σαράντο Ευσταθόπουλο, ο οποίος τον υποδέχτηκε και τον ευχαρίστησε για την αποτελεσματική συμβολή του Δήμου Πειραιά στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Λίγο αργότερα το Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Α Πειραιά Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο οποίος συνομίλησε με τον Διοικητή Χαράλαμπος Τουμπέκη και τον Αν. Διοικητή Σαράντο Ευσταθόπουλο, τους οποίους και συνεχάρη για τις προσπάθειες που καταβάλλουν.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεταξά βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τις τοπικές αρχές, αλλά και με συντονισμό των υπηρεσιών του, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η κακοκαιρία, καθώς όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει μια δύσκολη νύχτα.