ΖΩΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ: Παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Πειραιά τον Επιχειρηματία Θανάση Πολυχρονόπουλο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο κεραυνοβόλος έρωτας της γυμνάστριας Ζωής Δημητράκου που κατέληξε στα σκαλιά... του Δημαρχείου Πειραιά

- Ποιος είναι ο Πειραιώτης Επιχειρηματίας Θανάσης Πολυχρονόπουλος;

Το πρωί του Σαββάτου ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο - τον οποίο τέλεσε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης - η γυμνάστρια Ζωή Δημητράκου και ο επιχειρηματίας Θανάσης Πολυχρονόπουλος.

Η σχέση της γυμνάστριας Ζωής Δημητράκου και του Πειραιώτη Επιχειρηματία (2η γενιά) Θανάση Πολυχρονόπουλου, είχε γίνει γνωστή στον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο του Πειραιά, όταν όλα έδειχναν ότι οι δυο τους είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Τους τελευταίους μήνες, η Ζωή Δημητράκου έχει «μπει» για τα καλά στα σπίτια μας και μας δείχνει τις κατάλληλες ασκήσεις εν μέσω καραντίνας μέσα από τη συχνότητα του MEGA, ενώ την θαυμάσαμε και στο πλάι του Λευτέρη Πανταζή στο «Just the 2 of us», όπου μας έδειξε τις φωνητικές της ικανότητες!

Από την άλλη, ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος είναι γιος του Γιάννη Πολυχρονόπουλου, ιδιοκτήτη και ιδρυτή της εταιρίας Polyeco, που δραστηριοποιείται στον τομέα της βιομηχανίας ολοκληρωμένης διαχείρισης και αξιοποίησης αποβλήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου της εταιρίας.

Ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος ήταν ευρύτερα γνωστός στον Πειραιά πέραν των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, καθώς ο πρώτος του γάμος ήταν με την κόρη του δημοφιλούς τ. Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και τ. Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, Νόρα Μιχαλολιάκου, η οποία επίσης έχει νυμφευθεί για 2η φορά με τον νυν Βουλευτή Α’ Πειραιά της ΝΔ και Υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο.