ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ: Κοντοζαμάνης & Ροϊλός στη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τάσος Μύτογλου

- Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας

Επίβλεψη των εργασιών κατασκευής της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά & Αιγαίου Χρήστο Ροϊλό.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τάσος Μύτογλου υποδέχτηκε τους δυο άνδρες και τους ξενάγησε στους χώρους της νέας ΜΕΘ, η οποία υλοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ, με δωρεά των κ.κ. Μαρινάκη και Φράγκου, καθώς και της γνωστής σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ.

Ο κ. Μύτογλου μετά το πέρας της επίβλεψης δήλωσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό του Facebook:

«Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας Κου Βασίλη Κοντοζαμανη στη Νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που συντομα θα ειναι στη διάθεση του Ε.Σ.Υ! Ένα έργο που αποτελεί τεραστια αναβάθμιση του νοσοκομείου μας και έργο καίριας σημασίας για την ευρύτερη περιοχη του Πειραια αφού εξασφαλίζει ευκολότερη πρόσβαση ασθενων σε κλίνες Μ.Ε.Θ που πραγματικα οι πολίτες μας είχαν τεραστια ανάγκη! Δόθηκε μεγαλος αγώνας η δωρεά αυτή να πραγματοποιηθεί στη Νικαια, προσπαθήσαμε μήνες να το ολοκληρώσουμε αλλά το αποτελεσμα μας δικαιώνει απολυτα!»