Πανικός στον Πειραιά! Πυροβολισμοί και ανθρωποκυνηγητό

1
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Aναστάτωση προκλήθηκε στα Καμίνια περίπου στην μία το μεσημέρι από ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, επί της οδού Δωδεκανήσου 26.

Δύο άγνωστοι δράστες που φαίνεται είχαν άριστη πληροφόρηση και αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τις Αρχές, είχαν στήσει καρτέρι έξω από την τράπεζα σε έναν υπάλληλο εταιρείας τσιγάρων που επρόκειτο να μεταβεί στην τράπεζα για να καταθέσει 100.000 ευρώ, από τις εισπράξεις της εταιρείας.

Μόλις ο υπάλληλος έφτασε στο σημείο, ένας από τους δύο δράστες πετάχτηκε μπροστά του και πυροβολώντας δύο φορές ξυστά στα πόδια του, τον ανάγκασε να του παραδώσει την τσάντα με τα 100.000 ευρώ, με την οποία οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ο δράστης φαίνεται πως δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στον υπάλληλο και μάλλον πυροβόλησε για εκφοβισμό, αφού η πρώτη σφαίρα δεν τον πέτυχε καν, ενώ η δεύτερη τον χτύπησε ξυστά στο παπούτσι και το πόδι, τραυματίζοντάς τον πολύ ελαφρά.

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο, ενώ έχει κατακλειστεί από περιπολικά της Άμεσης Δράσης και άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Έρευνα πραγματοποιεί η Ασφάλεια Πειραιά, άντρες της οποίας εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το κατά πόσο τυχαίο ήταν το χτύπημα αυτό, αφού οι δράστες φαίνονταν να γνώριζαν και σε ποιον να επιτεθούν και τι να του πάρουν, κάτι που δείχνει ότι μάλλον είχαν εκ των έσω ενημέρωση...

br