ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Το Νοσοκομείο Μεταξά αποκτά ρεσεψιόν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το γεγονός γνωστοποίησε ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Α.Ν.Π Μεταξά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Το Νοσοκομείο Μεταξά εδώ και δεκαετίες προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, ιδιαίτερα στον τομέα των ογκολογικών παθήσεων.

Στα πλαίσια ανακαίνισης των χώρων του νοσοκομείου, πρόκειται να δημιουργηθεί χώρος ρεσεψιόν στην κεντρική είσοδο και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η δημιουργία ρεσεψιόν (η οποία δεν υπήρχε ποτέ έως τώρα) είναι αποτέλεσμα της σημαντικής δωρεάς της εταιρίας Prodea, με την οποία ήδη έχουν ανακαινιστεί ο 2ος και ο 3ος όροφος, σύμφωνα με όσα έγραψε ο κ. Ευσταθόπουλος.

“Πρόκειται για μια άκρως απαραίτητη προσθήκη, η οποία θα εξασφαλίσει την άμεση και ασφαλή πρόσβαση των πολιτών στις πληροφορίες και την παραλαβή άκρως απαραίτητων ιατρικών εγγράφων από το Γραφείο του Πολίτη, από το οποίο διέρχονται χιλιάδες ασθενών – συνοδών ετησίως.”, τόνισε.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ολοκληρώνεται σιγά σιγά και η δημιουργία της ρεσεψιόν του Νοσοκομείου μας (δεν υπήρχε ποτέ), στα πλαίσια της σημαντικής δωρεάς της εταιρίας Prodea, με την οποία ήδη έχουν ανακαινιστεί ο 2ος και ο 3ος όροφος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ιδέα της ρεσεψιόν τέθηκε εκ των υστέρων – όταν ξεκινήσαμε τις συζητήσεις για την υλοποίηση της ήδη συμφωνημένης δωρεάς – και οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον δωρητή, καθώς και αυτό το αίτημα έγινε αμέσως αποδεκτό!

Και πρόκειται για μια άκρως απαραίτητη προσθήκη, η οποία θα εξασφαλίσει την άμεση και ασφαλή πρόσβαση των πολιτών στις πληροφορίες και την παραλαβή άκρως απαραίτητων ιατρικών εγγράφων από το Γραφείο του Πολίτη, από το οποίο διέρχονται χιλιάδες ασθενών – συνοδών ετησίως.

Η προσπάθεια για καλύτερη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη συνεχίζεται… ακόμα και εν μέσω πανδημίας!

*Οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί εντός δυο ΣΚ (αυτό και το επόμενο) προκειμένου να μη διαταραχθεί στο ελάχιστο η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία του Νοσοκομείου μας.”