Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης στο Νοσοκομείο Μεταξά (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μπουτσικάκη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά

- Ενημερώθηκε από τον Αν. Διοικητή Σαράντο Ευσταθόπουλο και τον Διευθυντή ΩΡΛ Παύλο Σαρώφ

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιά & Νήσων της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης πραγματοποίησε σήμερα αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Μεταξά, προκειμένου να δει από πρώτο χέρι τα μέτρα που έχουν ληφθεί ελέω κορωνοϊού, αλλά και να ενημερωθεί για τη συνολική λειτουργία του Θεραπευτηρίου υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Ο κ. Μπουτσικάκης έφτασε στο Νοσοκομείο λίγο πριν τις 12:00 μμ και αφού πέρασε από τον έλεγχο της πύλης (θερμομέτρηση κλπ), συναντήθηκε με τον Αν. Διοικητή Σαράντο Ευσταθόπουλο και τον Διευθυντή της ΩΡΛ κλινικής Παύλο Σαρώφ.

Οι δυο άνδρες ενημέρωσαν τον Βουλευτή για την αυστηρή τήρηση των προληπτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, για την αντίστοιχη εμπειρία από το πρώτο κύμα της περασμένης Άνοιξης, αλλά και για το γεγονός ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες - όπως αυτές διαμορφώνονται λόγω της αύξησης των κρουσμάτων - οι καρκινοπαθείς λαμβάνουν τις ενδεδειγμένες θεραπείες τους απρόσκοπτα, είτε πρόκειται για παλαιούς είτε για νέους ασθενείς.

Ο κ. Μπουτσικάκης περιηγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου, μεταξύ άλλων στο 2ο όροφο όπου εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης, στην Κλινική μιας Ημέρας, στα ΤΕΠ, στις Διοικητικές Υπηρεσίες κλπ.

Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με νοσηλευόμενους ασθενείς, ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου και να αφουγκραστεί από πρώτο χέρι τις αγωνίες και τις ανάγκες τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το #Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της πόλης μας «Μεταξά». Εκεί είχα την ευκαιρία να συζητήσω με...

Gepostet von Christoforos Boutsikakis - Χριστόφορος Μπουτσικάκης am Freitag, 21. August 2020

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Επίσκεψη του Βουλευτή Α’ Πειραιά & Νήσων Χριστόφορου Μπουτσικάκη στο Νοσοκομείο Μεταξά.Αφού πέρασε από τον απαραίτητο...

Gepostet von Sarados Efstathopoulos am Freitag, 21. August 2020