ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μαζική συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά & τη Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Πειραιώςκαι Νήσων

- Συνάδελφοι και συναδέλφισσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Ενώσεων με μεγάλη χαρά

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά & η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Πειραιώς και Νήσων  πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία σήμερα στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, ομαδική εθελοντική αιμοδοσία.

Οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι προσήλθαν μαζικά αποδεικνύοντας ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και για το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Οι δύο Ενώσεις, ευχαρίστησαν θερμά τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους, δείχνοντας ότι τους διακατέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας, αφιερώνοντας 10 λεπτά από το χρόνο τους δίνοντας ζωή και ελπίδα.

Ευχαρίστησαν ακόμη και όσους προσήλθαν αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα.

Τέλος, ευχαρίστησαν τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο κ. Kωστάζο Πρωτοσίλαο για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά έτσι ώστε να διεξαχθεί η εθελοντική αιμοδοσία.