ΑΓΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ: Πανηγυρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σε πανηγυρικό κλίμα ο Πειραιάς για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης 

- Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της πανηγύρεως 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα τιμηθεί και φέτος η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στον Μητροπολιτικό Ναό του Πειραιά. 

Οι πιστοί θα μπορούν να συμμετάσχουν στις τελετές και να λάβουν τη χάρη των Αγίων, εφαρμόζοντας πάντα τους κανόνες υγιεινής που έχουν θεσπίσει οι ειδικοί.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ: 

Σήμερα Τετάρτη 20/05 στις 19:00 ψάλθηκε ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ .Στις 22:00 θα ψαλεί η Παράκληση στους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη και στις 23:00 θα αρχίσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας.

Αύριο Πέμπτη 21/05 το πρωί θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου και συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στις 19:30 θα ψαλεί ο μεθέορτος Εσπερινός και στις 22:00 θα αρχίσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας.

Στο Ναό πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «Κωνσταντίνεια 2020» έως τις 31 Μαΐου και καθημερινά τελούνται από τις 07:00-09:00 η Θεία Λειτουργία και στις 18:00 ο Εσπερινός και η Παράκληση.

Τίθενται σε προσκύνηση Τεμάχιο Τιμίου Ξύλου και ιερά λείψανα Αγίων μεταξύ των οποίων των Αγίων:Νεκταρίου, Λουκά του Ιατρού, Παρθενίου, Χαραλάμπους, Νικολάου Πλανά, Κωνσταντίνου του Υδραίου κ.ά.