«Νόστιμο» ευχαριστώ από το Street Souvlaki στο Νοσοκομείο Μεταξά! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ξεχωριστό ευχαριστώ από το πιο γνωστό σουβλάκι του Πειραιά στους εργαζόμενους του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά

- Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το πιο «νόστιμο ευχαριστώ»

ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ www.STREETSOUVLAKI.gr ΣΤΟΥΣ 85 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Gepostet von Piraeus Press am Sonntag, 17. Mai 2020

Με ένα ξεχωριστό και άκρως γευστικό τρόπο, η εταιρία Street Souvlaki, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Μεταξά, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες που προσέφεραν και προσφέρουν διαχρονικά, από την πρώτη γραμμή της «μάχης».

Το Piraeus Press έγραψε επανηλειμμένα ότι ο Πειραιάς έγινε μια γροθιά στην αντιμετώπιση της πανδημίας και η εν λόγω προσφορά αποτελεί ακόμα μια απτή απόδειξη.

Το πιο γνωστό σουβλάκι του Πειραιά, το Street Souvlaki, προσέφερε τα πιο διάσημα «καλαμάκια» της πόλης, για τους περίπου 85 εργαζόμενους του Νοσοκομείου Μεταξά, που εργάζονταν στην απογευματινή βάρδια του Σαββάτου, ημέρα γενικής εφημερίας!

Το «γευστικό» ευχαριστώ κατέφτασε με 3 μηχανάκια στο Νοσοκομείο στις 19:30 περίπου του Σαββάτου και αφού οι πρόθυμοι και γελαστοί υπάλληλοι της Street Souvlaki πέρασαν από τον απαραίτητο έλεγχο της Πύλης (θερμομέτρηση, μίνι ιστορικό κλπ) και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα (μάσκες κλπ), παρέδωσαν το «νόστιμο πακέτο» στους εργαζόμενους από το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό και τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά.

Η πράξη της εταιρίας εστίασης Street Souvlaki ήταν τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική, καθώς κάθε μορφή έμπρακτης στήριξης και αναγνώρισης, γεμίζει με ικανοποίηση και δύναμη το υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων μας, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα το σημαντικό του έργο.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους της εταιρίας Street Souvlaki, με σχετική του ανάρτηση στο Facebook, αναφέροντας:

«Σήμερα είχαμε «σουβλάκι night» για το προσωπικό του Νοσοκομείου Μεταξά!

Ευχαριστούμε θερμά το Street Souvlaki για την προσφορά και την ευχάριστη έκπληξη κατά τη σημερινή γενική εφημερία του Νοσοκομείου μας. ?

Συνεχίζοντας την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας, επανερχόμαστε αργά αλλά σταθερά στην κανονική ζωή! ✌️».