Δωρεά 1.000 κρέμες χεριών με αλόη στο Νοσοκομείο Μεταξά από την Hellenic Aloe

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σημαντική δωρεά της κρητικής εταιρίας Hellenic Aloe στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά»

- 1.000 κρέμες χεριών με αλόη για το προσωπικό του Νοσοκομείου

- Δείτε τι δήλωσαν ο Επιχειρηματίας-Ιδιοκτήτης της Hellenic Aloe Γιώργος Γιακουμάκης και ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος

Ακόμα μια σημαντική δωρεά από Έλληνα επιχειρηματία εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού προς το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά».

Με πρωτοβουλία του επιχειρηματία Γιώργου Γιακουμάκη, ιδιοκτήτη της κρητικής εταιρίας Hellenic Aloe, και σε συνεννόηση με τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντου Ευσταθόπουλου, παραδόθηκαν 1.000 κρέμες με αλόη, για την προστασία των άκρως ταλαιπωρημένων χεριών του προσωπικού του νοσοκομείου.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής ποιότητας, που θα ανακουφίσει τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Μεταξά, οι οποίοι λόγω της συχνής χρήσης αντισηπτικών και του συχνούς πλυσίματος των χεριών, έρχονται αντιμέτωποι με τα ευρέως γνωστά ως «σκασμένα» χέρια.

Τη δωρεά παρέδωσε στον κ. Ευσταθόπουλο και εργαζόμενους του Νοσοκομείου ο κ. Γούναρης, συνεργάτης του κ. Γιακουμάκη.

Αν και ο κ. Γιακουμάκης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο Νοσοκομείο Μεταξά λόγω των περιοριστικών μέτρων, είπε δυο λόγια στο Piraeus Press για αυτή του τη δωρεά.

Ο Ιδιοκτήτης της Εταιρίας Hellenic Aloe κ. Γιώργος Γιακουμάκης δήλωσε:

«Βιώνουμε μια κρίση που αν μη τι άλλο μας δίδαξε ότι μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να βγούμε νικητές.

Ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι, οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συνδράμει με όποιο τρόπο και σε οποίο βαθμό μπορεί, σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Γνωρίζουμε καλά το σημαντικό έργο που επιτελείται στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά και λάβαμε την απόφαση να βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι με τη δωρεά μας, προκειμένου να δηλώσουμε την έμπρακτη στήριξη και αναγνώριση προς το πρόσωπο εκείνων που κράτησαν και κρατούν όρθιο το εθνικό σύστημα υγείας, εργαζόμενοι πολλές φορές υπό δύσκολες συνθήκες, που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου 365 μέρες το χρόνο.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας μας, θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στέλνοντας μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας απέναντι στον κοινό αόρατο εχθρό, τον κορωνοϊό».

Ο Αν. Διοικητής κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος ανάφερε κατά την παραλαβή της δωρεάς:

«Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι καθώς η προσπάθειά μας βρίσκει ανταπόκριση σε κάθε γωνιά της χώρας. 

Ακόμα πιο συγκινητική όμως είναι η πρωτοβουλία του κ. Γιακουμάκη, ο οποίος με περίσσευμα ανθρωπιάς, δεν ξέχασε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, παρά το γεγονός ότι και η δική του επιχείρηση - όπως και το σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων - πλήττονται βάναυσα από την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού που έχει επιφέρει τα δυσβάσταχτα lockdown.

Τον ευχαριστώ θερμά εκ μέρους τους συνόλου των εργαζομένων του Νοσοκομείου μας για τη λεπτή χειρονομία του, που πέρα από τη συμβολική της αξία είναι και άκρως ουσιαστική, καθώς θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της καθημερινότητά μας».