Σημαντική δωρεά στο Νοσοκομείο Μεταξά από Πειραιώτες Επιχειρηματίες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Οι ιδιοκτήτες του Kaizershop έκαναν δωρεά στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» συνδράμοντας στη μάχη κατά του κορωνοϊού 

- Τις χειρουργικές μάσκες παρέλαβε ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος μαζί με ιατρό και νοσηλεύτριες εφημερίας 

Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως στο Piraeus Press, όλος ο Πειραιάς έχει γίνει μια γροθιά και στηρίζει τα Νοσοκομεία της πόλης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης έναντι του κορωνοϊού.

Ο Επιχειρηματικός κόσμος έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα της κάλυψης των αναγκών των Νοσοκομείων της χώρας.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας τους, οι ιδιοκτήτες του Kaizershop, ενός εκ των μεγαλύτερων καταστημάτων ειδών κινητής τηλεφωνίας πανελλαδικά, προχώρησαν σε μια ουσιαστική δωρεά προς το Νοσοκομείο Μεταξά.

Δώρισαν 1.000 χειρουργικές μάσκες για χρήση από το προσωπικό του Νοσοκομείου, απαραίτητες για την τήρηση των αυστηρών προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί από την αρχή της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες, ο ΟΛΠ δώρισε 4.000 χειρουργικές μάσκες στο Νοσοκομείο Μεταξά.

Ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος ανέφερε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στους δωρητές μας και τους ευχαριστούμε για την ευγενική και ουσιαστική τους χειρονομία. 
Το φιλότιμο, το αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης και η ανθρωπιά, κράτησαν την χώρα και το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε μια πρωτόγνωρη παγκόσμια κρίση.

Αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν απόλυτα και τους ιδιοκτήτες της εταιρίας Kaizershop, οι οποίοι ως Πειραιώτες και επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία, επέλεξαν το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά για τη δωρεά τους».

Οι ιδιοκτήτες της Εταιρίας Kaizershop δήλωσαν:

«Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να συνδράμουμε και εμείς στην κοινή προσπάθεια στη μάχη έναντι του κορωνοϊού.

Επιλέξαμε το Νοσοκομείο Μεταξά, η ιστορία του οποίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Πειραιά και τους Πειραιώτες, και το οποίο επιτελεί σημαντικό έργο, περιθάλποντας ασθενείς που ανήκουν στις ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες

Ευχή όλων η περιπέτεια που ζήσαμε και ζούμε, να αποτελεί σύντομα μια κακή ανάμνηση και σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα».