«Ένιωσα ότι πεθαίνω» – Η συγκλονιστική μαρτυρία του Φίλιππου Καμπούρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην εντατική οδήγησε το Φίλιππο Καμπούρη το βράδυ του Μ. Σαββάτου ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που εκδηλώθηκε εντελώς αιφνίδια λίγο μετά την Ανάσταση.

Ο γνωστός παρουσιαστής συγκλονίζει μιλώντας στο eReportaz για την πορεία της υγείας του, αφού από σήμερα βρίσκεται στο σπίτι του έχοντας πάρει εξιτήριο.

"Ένιωσα να ξεψυχάω"

"Είμαι στο σπίτι και ήδη πολύ καλύτερα. Δεν υπήρξε κάποιο σημάδι που να με προειδοποιεί για αυτό που ακολούθησε και ίσα ίσα που ήμουν χαλαρός και ευδιάθετος. Κάναμε την Ανάσταση στο μπαλκόνι μας όπως ο περισσότερος κόσμος, φάγαμε τη μαγειρίτσα και καθίσαμε με τη σύζυγό μου να παίξουμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Τότε ένιωσα να πεθαίνω. Ήταν σα να ξεψυχούσα, σα να έβγαινε η ψυχή από μέσα μου. Δεν είχα ιστορικό πρώτη φορά μου συνέβη αυτό.

Η σύζυγός μου βρήκε αμέσως χάπι για να μου ρίξει την πίεση που είχε πάει στο 20 ενώ καλούσε ασθενοφόρο. Κάναμε κάποια πράγματα που βοήθησαν για να μην πάρουν τα πράγματα χειρότερη τροπή".

Οικογενειακές στιγμές του Φίλιππος Καμπούρη που ποζάρει ευδιάθετος με τη σύζυγό του, Άννα Σινούλη 40 λεπτά πριν το εγκεφαλικό.

"Είμαι τυχερός. Αν το εγκεφαλικό είχε εκδηλωθεί στον ύπνο μου ίσως είχε αποβεί μοιραίο".

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στο eReportaz αποκαλύπτει πως νιώθει τυχερός μέσα στην ατυχία του.

Συγκλονίζει η περιγραφή του Φίλιππου Καμπούρη:

"Αυτό που μου είπαν οι γιατροί ήταν ότι ήμουν τυχερός που το εγκεφαλικό εκδηλώθηκε εκείνη την ώρα και κινητοποιηθήκαμε άμεσα κι όχι στον ύπνο μου γιατί τότε θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Και είμαι τυχερός κιόλας που όλο αυτό δε μου άφησε κάποιο σημάδι", αναφέρει ο παρουσιαστής και συνεχίζει:

"Δεν έχουν βρεθεί τα αίτια του εγκεφαλικού. Θα υποβληθώ σε μια σειρά εξετάσεων. Θα τις κάνω και από εβδομάδα πρώτα ο Θεός αν μου το επιτρέψουν οι γιατροί θα επιστρέψω στην εκπομπή και στις άλλες επαγγελματικές δραστηριότητές μου. Υπάρχει μια μεγάλη φαρμακευτική αγωγή που μου έχει δοθεί με φάρμακα που θα πρέπει να παίρνω μόνιμα".

Ο Φίλιππος Καμπούρης, όπως εξομολογείται στο eReportaz ο Θεός τον έσωσε από όλη αυτή την περιπέτεια. "Η πίστη είναι αυτή που με βοήθησε. Όταν αντιλήφθηκα τι μου συνέβαινε το πρώτο που έκανα ήταν να προσεύχομαι από μέσα μου και θεωρώ ότι με βοήθησε ο Θεός".

Αμέτρητα είναι τα μηνύματα που έχουν στείλει τις τελευταίες ημέρες στο Φίλιππο Καμπούρη απλός κόσμος και συνάδελφοι που θέλησαν να του ευχηθούν περαστικά. "Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον. Είναι πραγματικά συγκινητικό".

Πηγή:
Ereportaz.gr