Το Πανεπιστήμιο Πειραιά στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς απευθύνει κάλεσμα για τη συγκέντρωση φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν τόσο στις άπορες οικογένειες του Πειραιά, όσο και στα παιδιά πρόσφυγες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς αφουγκραζόμενο τα προβλήματα των καιρών και δείχνοντας ευαισθησία προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σας καλεί να βρεθούμε κοντά

(α) στις άπορες οικογένειες της πόλης του Πειραιά και
(β) στα παιδιά πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα και χρειάζονται τη βοήθειά μας σε φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα

Για το σκοπό αυτό το Γραφείο Διασύνδεσης συνεργάζεται με την «Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά» (http://www.kodep.gr/ ) και με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για την περίπτωση των άπορων οικογενειών του Πειραιά υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα, ενώ στον παρακάτω σύνδεσμο από το «Χαμόγελο του Παιδιού» μπορείτε να ενημερωθείτε για τη λίστα με τα αναγκαία

είδη (http://www.hamogelo.gr/24-1/2923/To-Xamogelo-toy-Poidioy-sygkentronei-farmaka--eidh-proths-anagkhs-koi-trofima-gia-ta-poidia-prosfyges-metanastes).

Όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει. Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρώνονται στο Γραφείο Διασύνδεσης (Ζέας 80-82, 5ος όροφος) από την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 έως και την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 και ώρες 12.00 – 14.00.

Σε κάθε πακέτο ή τσάντα που προσφέρετε, είναι απαραίτητο να αναγράφετε τον προορισμό (π.χ. προς ΚΔΕΠ, προς «Χαμόγελο του Παιδιού»).