Αν. Διοικητής Νοσοκομείου Μεταξά: «Εσείς ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ για εμάς, εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για εσάς»

Όπως έγινε και επισήμως γνωστό κατά την ενημέρωση του Σαββάτου 4 Απριλίου από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, τα περιοριστικά μέτρα παρατείνονται έως την 27η του αυτού μηνός.

Λίγες ώρες πριν, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Αν. Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» Σαράντος Ευσταθόπουλος, έστελνε το δικό του μήνυμα υπομονής και αισιοδοξίας, μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Με βασικό μότο το «Εσείς ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ για εμάς και εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για εσάς» και με μια φωτογραφία από το γραφείο του στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», έστειλε σαφές μήνυμα – ιδίως σε εκείνους που είτε θεωρούν ότι τα νοσοκομεία έχουν κλείσει είτε φοβούνται να μεταβούν ενώ αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας – ότι όποιος χρήζει ιατρικής περίθαλψης θα τη λάβει και μάλιστα στο σωστό χρόνο, καταρρίπτοντας ακόμα ένα μύθο περί «κλειστών ή επικίνδυνων λόγω κορωνοϊού νοσοκομείων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο Μεταξά ήταν από τα πρώτα Νοσοκομεία που έλαβαν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, σε συνεννόηση πάντα με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιά & Αιγαίου καθώς και με το Υπουργείο Υγείας, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ:

🔷Εσείς ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ για εμάς. 🏡🔶Εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ για εσάς (για όσους έχουν πραγματικά ανάγκη). 🏥🔹Είναι η πιο…

Gepostet von Sarados Efstathopoulos am Freitag, 3. April 2020

Μάλιστα, προ ολίγων ημερών ο κ. Ευσταθόπουλος, μέσω μιας μίνι συνέντευξης στο μεγαλύτερο ενημερωτικό site της χώρας, είχε τονίσει ότι «κανείς καρκινοπαθής δεν είναι μόνος σε αυτή τη μάχη», σε μια προσπάθεια να γίνει παραπάνω από σαφές, ότι όποιος έχει πρόβλημα υγείας απευθύνεται στον θεράποντα ιατρό του άμεσα ή στο εφημερεύον νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαράντος Ευσταθόπουλος για κορονοϊό: «Κανείς καρκινοπαθής δεν είναι μόνος σε αυτή τη δοκιμασία»