Συνελήφθη ο 24χρονος που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τουλάχιστον 16 καταστήματα με γυάλινη πόρτα, την οποία άνοιγε με τη χρήση μεταλλικών αντικειμένων, φέρεται να είχε διαρρήξει ένας 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ αυτοφώρω χθες στον Πειραιά, από αστυνομικούς της 'Αμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ).

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 24χρονος με τη χρήση μεταλλικού φρεατίου είχε σπάσει τον υαλοπίνακα καταστήματος αφαιρώντας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά και χρηματικό ποσό από τη ταμειακή μηχανή.

Όπως προέκυψε από έρευνα της ασφαλείας Πειραιά, ο συλληφθείς από τον περασμένο Ιούνιο, προέβαινε σε διαρρήξεις καταστημάτων καθώς και σε κλοπές μοτοσυκλετών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, εντόπιζε καταστήματα με γυάλινη πόρτα και βραδινές ώρες, με τη χρήση βαριών μεταλλικών φρεατίων, προέβαινε στη διάρρηξη τους. Από το εσωτερικό τους, αφαιρούσε συρτάρια ταμειακών μηχανών και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι ο δράστης έχει διαπράξει δεκαέξι κλοπές από καταστήματα και δύο κλοπές μοτοσυκλετών.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης πέντε ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πειραιά.