ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ: Κρατούν δυνατή τη «Φλόγα»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Εξαιρετικά συγκινητική η κίνηση των διοργανωτών του ετήσιου Τουρνουά Ακαδημιών του Πειραιά 

- Τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν στον Σύλλογο «Φλόγα»

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Τουρνουά Ακαδημιών του Πειραιά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στο Πέραμα, μέσα από το οποίο προέκυψε μια σπουδαία κίνηση, άξια συγχαρητηρίων, αφού τα έσοδα δόθηκαν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοαπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Συμπαραστάτες στην όμορφη αυτή ενέργεια, η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που συνεχίζει τις άοκνες προσπάθειες στήριξης στις γειτονιές του Πειραιά αλλά και ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», Λευτέρης Χρυσοφάκης, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας. Μάλιστα για τη διάδοση του μηνύματος στήριξης του ιδρύματος «Η Φλόγα», το οποίο συμβάλει στην καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών, προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη. 

 Δείτε το σχετικό ποστ:

«Όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη η «Φλόγα» θα καίει. Στην τελετή λήξης του ετήσιου τουρνουά των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στο Πέραμα, που πραγματοποιήθηκε για την στήριξη του Συλλόγου Γονέων παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» που συμβάλει για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών. »

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: