ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Συνάντηση φίλων για τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μια ξεχωριστή συγκέντρωση για φίλους του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» διοργάνωσαν οι αδελφές Κυριακή και Ρωξάνη Μπουρδάκου (υποψήφια Δημοτική σύμβουλος και υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος στο Β' διαμέρισμα, αντίστοιχα). 

- Παρουσία του υποψήφιου δημάρχου κ. Νίκου Βλαχάκου στο γραφείο της Κυριακής Μπουρδάκου

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Πλήθος φίλων των δύο υποψηφίων παραβρέθηκαν την Πέμπτη 18 Απριλίου στην «Συνάντηση Φίλων» που έλαβε χώρα στο γραφείο της Κυριακής Μπουρδάκου, υποψήφιας Δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», παρουσία του υποψήφιου δημάρχου κ. Νίκου Βλαχάκου. 

Στην ομιλία της η κα Κυριακή Μπουρδάκου τόνισε μεταξύ άλλων : 

«Ο Πειραιάς οφείλει να ξαναβρεί τη χαμένη του αίγλη. Αίγλη όμως χωρίς καθαριότητα δεν νοείται, χωρίς ασφάλεια με κακοφωτισμένους δρόμους, χωρίς χώρους πρασίνου, αναψυχής, χωρίς χώρους στάθμευσης και κυκλοφοριακό χάος δεν νοείται. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια ανάπτυξης της πόλης δεν μας βρίσκουν αντίθετους ούτε και αποτελούν προνομιακό πεδίο κάποιων. Κάθε άλλο, και τα θέλουμε και ξέρουμε πώς να τα επιτύχουμε . 

Από την άλλη όμως χωρίς τις βασικές προϋποθέσεις που καθιστούν την πόλη βιώσιμη και φιλική στην καθημερινότητα, κάθε σχέδιο ανάπτυξης είναι αναποτελεσματικό και χωρίς όφελος για τον Πειραιώτη. Γι αυτό σας ζητώ να μας δώσετε τη δύναμη να δουλέψουμε γι αυτά ακριβώς. Στηρίξτε το συνδυασμό πρωτίστως αλλά και εμένα προσωπικά διότι πιστεύω ότι μπορώ να φανώ χρήσιμη στους συμπολίτες μου στο πλευρό του επόμενου δημάρχου κου Νίκου Βλαχάκου. Σας ζητώ να δουλέψετε για μας τον επόμενο ενάμιση μήνα και θα δουλέψουμε για σας 4 χρόνια ».

Η Κυριακή και Ρωξάνη Μπουρδάκου είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσες, γνωστές για την δυναμική παρουσία τους στα κοινά αλλά και για την ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους, εδώ και πολλά χρόνια, στα θέματα της Πειραϊκής κοινωνίας.