Με είχε κάνει υπηρέτη του, μου ζήτησε καφέ και τις παντόφλες του – Η απίστευτη δικαιολογία για τη δολοφονία στον Κορυδαλλό

Για προσωπικές διαφορές με τον ομοεθνή του και συνεργό του στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου έκανε λόγο ο άνθρωπος που σκότωσε με 17 μαχαιριές μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού τον Αλπμέρτ Μπάκο.

Ο Αλβανός κατηγορούμενος είπε ότι δεχόταν αφόρητες πιέσεις από τον Μπάκο για τη δίκη που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε όταν ο Μπάκο μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό ζήτησε αμέσως να συναντηθούν για να συζητήσουν για το δικαστήριο.click4more Το συμβόλαιο θανάτου και η εκτέλεση – Καρέ, καρέ η άγρια δολοφονία…

Όπως είπε ο Αλβανός κατηγορούμενος βγήκε εκτός εαυτού όταν ο Μπάκο του ζήτησε να του φέρει καφέ και τις παντόφλες του! Μου συμπεριφερόταν σαν σε υπηρέτη, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Κάπου εκεί, όπως ισχυρίστηκε, βγήκε εκτός εαυτού, ξεκίνησε καυγάς και γρήγορα ήρθαν στα χέρια με τον Μπάκο. Λέει μάλιστα ότι ο Έλληνας κρατούμενος που φέρεται να τον βοήθησε δεν έχει σχέση με τη δολοφονία, πως απλά είδε τον καυγά και πήγε να τους χωρίσει. Όταν κράτησε, όπως λέει τον Μπάκο, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να τον χτυπήσει με το αυτοσχέδιο μαχαίρι… 17 φορές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr ωστόσο στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είδαν ότι οι δυο συνεργοί κάθονταν σε έναν από τους πάγκους στην 5η πτέρυγα των φυλακών και συζητούσαν παρουσία του Έλληνα κρατούμενου. Διακρίνουν μάλιστα τον Έλληνα να ακινητοποιεί τον Μπάκο και τον Αλβανό δολοφόνο να τον χτυπάει με το αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Πηγή: www.newsit.gr