Με Γιώργο Πατούλη στον Πειραιά ο Σαράντος Ευσταθόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξεκίνησε η μάχη στον Πειραιά και για τις Εκλογές της Περιφέρειας Αττικής τον Μάιο του 2019.

Ανάμεσα στους 50 πρώτους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Αττικής με τη «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη ο Εκδότης του Piraeus Press και τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΟ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΕΔΩ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 η παρουσίαση των 50 πρώτων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με το Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ

Και επίσημα πλέον...ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ (Σαραντάκος)Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με Γιώργο Πατούλη στην Περιφέρεια ΑττικήςΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ✌️#neaarxiattiki #attica #piraeus #attiki #pireas #peiraias #ekloges2019

Gepostet von Σαράντος Ευσταθόπουλος / Sarantos Efstathopoulos am Donnerstag, 20. Dezember 2018

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΟ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Ο Εκδότης του Piraeus Press Σαράντος Ευσταθόπουλος είναι 36 ετών, αυτοδημιούργητος, πτυχιούχος Μαθηματικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τελειόφοιτος των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Δημόσιας Διοίκησης και International Business, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κοκκινιά, δεν προέρχεται από πολιτική οικογένεια, ασχολείται με τα κοινά του Πειραιά από νεαρή ηλικία, καθώς στα 24 του διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ´ Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά και στα 28 του Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Πειραιά.

Ασχολείται με τον τομέα της επικοινωνίας ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, ενώ έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος σε κορυφαίους ομίλους μέσων μαζικής ενημέρωσης.

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αττικής που κατέρχονται στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, ψηφίζουν οι Δημότες Πειραιά, Νίκαιας-Ρέντη, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Κορυδαλλού και Περάματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ