ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Εξαφανισμένοι Γαβρίλης, Μώραλης και Βρεττάκος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η «αριστερή» τριπλέτα του Πειραιά έλαμψε διά της απουσίας της από την εντονότατη προχθεσινή δυσοσμία που έπληξε τον ευρύτερο Πειραιά για ακόμη μια φορά.

Όπως ανέφερε και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeus Press, οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να κοιμηθούν από την έντονη δυσοσμία.

Η περιγραφή του «φαινομένου» αναφερόταν σε οσμή γκαζιού ή χαλασμένου αυγού!

Μέχρι σήμερα καμία κρατική αρχή δεν έχει απαντήσει στο μείζον ερώτημα «από που προέρχεται η δυσοσμία και αν είναι απειλητική για τη δημόσια υγεία».

Τον περασμένο Μάιο, όποτε ήταν και η τελευταία φορά μέχρι προχθές που είχαμε επανάληψη του φαινομένου, τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γαβρίλης όσο και οι Δήμαρχοι Πειραιά και Κερατσινίου-Δραπετσώνας (αριστερών ιδεολογικών απόψεων και οι 3), έσπευσαν να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις και να ζητήσουν από δεν συναρμόδια υπουργεία να δοθεί λύση, παράγοντας το μπαλάκι ως συνήθως.

Αυτή τη φορά - με δεδομένο ότι δεν έχουν κάτι άλλο να πουν για να καλύψουν την ανυπαρξία τους - προτίμησαν να κρυφτούν και να μην προβούν ούτε καν σε ένα απλό σχόλιο μέσω Διαδικτύου!

Άραγε πώς εξηγείται αυτή τους η στάση;;;

Η δε Δικαιοσύνη, παραμένει εξαφανισμένη στον Πειραιά.

Και όλο αυτό το σκηνικό συγκάληψης του «φαινομένου» προκαλεί ολοένα και μεγαλύτερη ανησυχία στους Πειραιώτες που δε λαμβάνουν απαντήσεις !

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι κ.κ. Γαβρίλης, Μώραλης, Βρεττάκος μετά από μια 4ετή θητεία δεν κατάφεραν όχι να δώσουν λύση στο πρόβλημα αλλά ούτε να το εντοπίσουν καν και να δώσουν απαντήσεις στον Πειραϊκό λαό!