Έντονη ΔΥΣΟΣΜΙΑ και πάλι στον Πειραιά – «Δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το πρόβλημα της έντονης δυσοσμίας επανέρχεται στον Πειραιά λίγους μήνες μετά την υποτιθέμενη κινητοποίηση των Τοπικών Αρχών για επίλυση του προβλήματος.

Οι μαρτυρίες που λάβαμε στο Piraeus Press είναι ανατριχιαστικές.

Οι Πειραιώτες που επικοινώνησαν μαζί μας έκαναν λόγο για αποπνικτική ατμόσφαιρα και έντονη οσμή χημικών... σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν!

Το φαινόμενο παρατηρήθηκε πάλι στο ευρύτερο παραλιακό μέτωπο του Πειραιά και όχι μόνο, αφού λάβαμε μηνύματα και από γειτονιές της «ενδοχώρας» του Πειραιά.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι τα έργα και οι δεσμεύσεις Δημάρχων και Περιφέρειας έμειναν στα λόγια και μοναδικοί χαμένοι για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι του ευρύτερου Πειραιά.

Αναμενουμε επίσημη ανακοίνωση και αυτή τη φορά για τα αιτία που προκάλεσαν αυτή τη φορά την έντονη δυσοσμία και για το εάν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία.

Τώρα, θα κάνουμε λόγο και για παρέμβαση της Δικαιοσύνης, η οποία στον Πειραιά φαίνεται να βρίσκεται σε μόνιμες διακοπές το τελευταίο διάστημα... καθώς δεν έχει παρέμβει σε πληθώρα σημαντικών καταγγελιών!