Κλείνουν το ΙΚΑ Παλιάς Κοκκινιάς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αργά και σταθερά βήματα μεθοδεύουν το κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην Παλιά Κοκκινιά.

Υπονομεύοντας το καθημερινά, οι ιθύνοντες το οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο λουκέτο... και μαζί χιλιάδες κατοίκους των γύρω περιοχών σε νέες ταλαιπωρίες, χωρίς να αναλογίζονται τις καθημερινές ανάγκες χιλιάδων συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας!

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Πρόκειται για τον ιδιόκτητο και σχετικά νεόδμητο χώρο του ΙΚΑ, που βρίσκεται σε μια από τις κεντρικότερες λεωφόρους-είσοδο προς Πειραιά, τη λεωφόρο Θηβών.

Την ίδια ώρα που σε άλλα σημεία του Πειραιά, το ΙΚΑ πληρώνει παχυλά ενοίκια σε κτίσματα πολλών δεκαετιών!

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ

Το ίδιο συνέβη και με τη μεταφορά της ΣΤ' Εφορίας που βρισκόταν πάλι επί της λεωφόρου Θηβών, έναντι του Ι.Ν. Θείας Μεταμορφώσεως.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το Piraeuspress.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι υπάρχει έντονη κινητοποίηση από φορείς και κατοίκους τόσο της Παλιάς Κοκκινιάς όσο και των γύρω περιοχών που εξυπηρετούνται όλα αυτά τα χρόνια από το εν λόγω υποκατάστημα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε και αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε όλα τα επίπεδα!

ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Για το θέμα πρέπει να πάρουν άμεσα θέση όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, ο Δήμος Πειραιά, η Αντιπεριφέρεια Πειραιά, η Αρμόδια Διεύθυνση ΙΚΑ Πειραιά κλπ. και να μην επιτρέψουν την περαιτέρω υποβάθμιση της όμορφης γειτονιάς του Πειραιά, που συνάμα συνεπάγεται εντονότατη ταλαιπωρία για χιλιάδες συνταξιούχους που αδυνατούν αν διανύσουν μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τη συνταγογράφηση των φαρμάκων τους.

Το Piraeuspress.gr θα παρακολουθήσει στενά το θέμα και θα σας κρατά ενήμερους για κάθε κίνηση, υπόγεια και μη, των αρμοδίων, προκειμένου να αποφευχθεί το λουκέτο στο ΙΚΑ Παλιάς Κοκκινιάς.