ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Δραπέτης κυκλοφορεί ελεύθερος στην Ευαγγελίστρια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σε λογαριασμούς και σελίδες Πειραιωτών στο Facebook, δραπέτης από το Α.Τ Πειραιά κυκλοφορεί ελεύθερος στην ευρύτερη περιοχή της Ευαγγελιστρίας και τα γύρω στενά.

Χτυπάει κουδούνια παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΔΕΗ.

Οπως αναφέρει σχετικά το post:

«Να κλειδωνετε καλά και να μην ανοίγετε τις πόρτες της πολυκατοικίας και ενημερώστε τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας της πολυκατοικίας σας να μην πατάνε το κουμπί.Πριν λίγο κατάφερε και μπήκε στην πολυκατοικία τη δική μου δήθεν σαν υπάλληλος της ΔΕΗ χτυπώντας το κουδούνι της σπιτονοικοκυρας μου.
Μόλις του άνοιξε χτύπησε στο διαμέρισμα μου (είναι το πρώτο που συναντάει).
Του άνοιξα με την παρουσία του σκύλου. Μου είπε ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΗ και θέλει να ελέγξει τα χαρτιά μου για κάποια βλάβη. Όταν τον ρώτησα γιατί γίνεται τετοια ώρα ο έλεγχος δεν μου απαντησε και συνέχισε να μιλάει. Όταν του ζήτησα να μου δώσει κάποιο χαρτί ειδικού έφυγε βιαστικος για να χτυπήσει το κουδούνι σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου. Εδωσα εντολη στο σκύλο να τον ακολουθήσει και ο τύπος έτρεξε προς την ταράτσα και διέφυγε πηδώντας σε γειτονική ταράτσα.
Η αστυνομία χτύπησε τα κουδούνια 5′ αργότερα να μας ενημερώσει και να καταγράψει το συμβάν. Η κοινοποίηση εγινε υστερα απο αδεια αστυνομικού».

Τα χαρακτηριστικά του: ύψος 1,75m, μελαχρινός, κάστανα μάτια, αδύνατος, κοντό μούσι, φοράει τζιν παντελονι και χακί μπλουζάκι, κρατάει ντοσιέ.