Παλαιό Φάληρο: Νεκρός ο 15χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο νεαρός είχε καλέσει στο 112 και είχε δηλώσει την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει - Κατά πληροφορίες χρησιμοποίησε το όπλο που κατείχε ο πατέρας του.

Τραγική κατάληξη είχε τελικά η υπόθεση με τον 15χρονο που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι στο σπίτι που έμενε στο Παλαιό Φάληρο.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ευαγγελισμός στο οποίο μεταφέρθηκε καθώς, αν και δεν εφημέρευε, κρίθηκε ότι ήταν το πιο κοντινό για μεταφερθεί ο νεαρός, κατέληξε.

Όπως είχε γίνει γνωστό ο ανήλικος καλέσει νωρίτερα στο 112 και είχε δηλώσει την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει κλείνοντας στη συνέχεια το τηλέφωνο.

Οι χειριστές της γραμμής 112 ενημέρωσαν αστυνομία και πυροσβεστική με άνδρες και των δύο σωμάτων να μεταβαίνουν στη μεζονέτα της οδού Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο από όπου έγινε το τηλεφώνημα.

Όταν μπήκαν μέσα βρήκαν τον 15χρονο βαρύτατα τραυματισμένο στον 1ο όροφο και συγκεκριμένα στο μπάνιο, και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Κατά πληροφορίες ο ανήλικος αυτοπυροβολήθηκε με 9αρι όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, ο οποίος ήταν στο ισόγειο της πολυκατοικίας και άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ήταν αυτό που οδήγησε το νεαρό αγόρι στο απονενοημένο διάβημα.