Στο λιμάνι του Πειραιά το οικολογικό κρουαζιερόπλοιο! (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θεωρείται από τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον κρουαζιερόπλοια διεθνώς και βρίσκεται από τις 6 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά...
 
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε σήμερα, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox της πολυβραβευμένης εταιρείας διαχείρισης κρουαζιεροπλοίων Celebrity Cruises.
 
Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 2.910 επιβάτες και 1.230 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στον Πειραιά στις 6 π.μ. και θα αναχωρήσει στις 18:00.
 
 
Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Equinox ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεγάλης κατηγορίας και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά και για τις τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτει. 
 
Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, αλλά και όλη η σειρά κρουαζιερόπλοιων της κατηγορίας Solstice Class της Celebrity Cruises, προσφέρουν το μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο ανά επιβάτη, προσφέροντας ανέσεις στους επιβάτες χωρίς απολύτως κανένα συνωστισμό στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 
Αν και σύγχρονο, ναυπηγήθηκε το 2009, το κρουαζιερόπλοιο έχει ανακαινισθεί πρόσφατα δίνοντας έμφαση στην επιπλέον πολυτέλεια των κοινόχρηστων χώρων καθώς διαθέτει αληθινό γκαζόν στο ανώτερο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου για χρήση των επιβατών, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ.
 
Θεωρείται μάλιστα από τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον κρουαζιερόπλοια διεθνώς, καθώς παράγει ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα και διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα ανακύκλωσης.
 

1akrla

 

1akrla2