Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο MSC MUSICA στο λιμάνι του Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο λιμάνι του Πειραιά έδεσε την περασμένη Πέμπτη το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο MSC MUSICA!

Το εν λόγω  κρουαζιερόπλοιο έχει  χωρητικότητα 3.200 επιβατών και 1.000 μελών πληρώματος. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν τον Πειραιά με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι οι 827 από τις 1275 καμπίνες είναι εξωτερικές και μάλιστα με δικό τους μπαλκόνι.

Ωστόσο, η άνεση και η πολυτέλεια του πλοίου δεν εξαντλείται στις καμπίνες, διαθέτει 16 εστιατόρια & bars, θέατρο 3.500 θέσεων, casino, γυμναστήριο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, 7 Jacuzzi, 3 πισίνες, πλήρες κέντρο ομορφιάς, 24ωρο room service, φροντίδα παιδιών και ένα ευρύτατο πρόγραμμα εκδρομών γνωριμίας με τα λιμάνια προορισμού της κρουαζιέρας είναι μερικά από τα στοιχεία που συμπληρώνουν τις παροχές μια αξέχαστης και χαλαρωτικής κρουαζιέρας.

Προερχόμενο από την Βενετία, το MSC MUSICA ξεκίνησε ήδη τα καλοκαιρινά του δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο. Από το τέλος Μαΐου θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, ακολουθώντας το πολύ ενδιαφέρον δρομολόγιο Πειραιάς - Κέρκυρα - Κοτόρ - Βενετία - Μπάρι - Κατάκολο - Σαντορίνη - Πειραιάς.

Η εταιρεία MSC Cruises είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιερών με 12 υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια ανάλογων προδιαγραφών με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο.

Μόλις το 2003 ναυπηγήθηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο MSC Lyrica, το οποίο ήδη φέτος ανακαινίστηκε μαζί με τα άλλα τρία κρουαζιερόπλοια της ίδιας σειράς.