Έτσι θα αυξηθεί ο τουρισμός στον Πειραιά με αρωγό την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυναμικά έχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν για την κρουαζιέρα και όλα δείχνουν πως ο Πειραιάς θα είναι και φέτος στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας.

Είναι χαρακτηριστικό πως σήμερα το πρωί,  έφθασαν στο λιμάνι του Πειραιά πέντε κρουαζιερόπλοια. 

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία εθελοντών του Δήμου Πειραιά που βρίσκονταν στο terminal,  μοιράζοντας στους χιλιάδες επισκέπτες τον τουριστικό οδηγό "DestinationPiraeus”, ο οποίος είναι μια δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τον Δήμο.

12rtyrf

Εκτός από το έντυπο υλικό, οι εθελοντές ενημέρωσαν τους τουρίστες για το site και τις εφαρμογές του «DestinationPiraeus», μέσα από τις οποίες μπορούν να γνωρίσουν τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της πόλης. Οι επισκέπτες της κρουαζιέρας  έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανταποκρίθηκαν θετικά για να ανακαλύψουν την πόλη.

Για όλο το επόμενο διάστημα, στο οποίο αναμένεται να κορυφωθεί η επισκεψιμότητα των τουριστών κρουαζιέρας, ο Δήμος Πειραιά έχει ήδη προγραμματίσει αντίστοιχες πρωτοβουλίες και σκοπεύει να εκμεταλλευθεί με  τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσέλευση των τουριστών, με στόχο να παραμένουν και να περιηγούνται στον Πειραιά.

444r

Όπως άλλωστε δήλωσε πρόσφατα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης:

«Ο στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργήσουμε ιδανικές συνθήκες στην πόλη, να υποδεχόμαστε οργανωμένα και σωστά τους τουρίστες της κρουαζιέρας, για  να μπορέσει να ωφεληθεί ο Πειραιάς από την έλευση των εκατομμυρίων επιβατών της κρουαζιέρας, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Η ανάπτυξη της χώρας στρέφεται στη θάλασσα».