«Γολγοθάς» το ταξίδι για τη Μύκονο. Η ανακοίνωση εν πλω που προκάλεσε εκνευρισμό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έναν… πραγματικό Γολγοθά έζησαν οι επιβάτες πλοίου της Golden Star Ferries, που ξεκίνησε με σχεδόν δυο ώρες καθυστέρηση από τον Πειραιά για τη Μύκονο αλλά εν πλώ προέκυψαν κι άλλα προβλήματα.

Το πλοίο για τη Μύκονο επρόκειτο να αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 06:50 το πρωί της Κυριακής (11.08.2019). Αντί όμως να ξεκινήσει το ταξίδι κανονικά, το πλοίο έφυγε στις 09:00 το πρωί, με δυο και κάτι ώρες καθυστέρηση.

Όπως κατήγγειλαν επιβάτες του πλοίου στο GrTimes.gr, όχι μόνο το ταξίδι τους ξεκίνησε με δίωρη καθυστέρηση, αλλά ενώ βρίσκονταν μεσοπέλαγα, τους ενημέρωσαν ότι η άφιξη στο νησί της Μυκόνου δεν θα γινόταν στις 11:30 όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά στις 16:00 το μεσημέρι!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το πλοίο αντιμετώπισε πρόβλημα σε μια από τις μηχανές του, η οποία είχε τεθεί εκτός λειτουργίας και με αποτέλεσμα να κινείται το καράβι με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Όπως ανέφεραν επιβάτες που επικοινώνησαν με το GrTimes.gr, αρχικά σε ό,τι αφορά στην καθυστέρηση, τους είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα στον ανεφοδιασμό, γι’ αυτό και καθυστέρησε η αναχώρηση από τον Πειραιά.

Σύμφωνα με το GrTimes.gr, επικράτησε αναστάτωση όταν οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως θα έφταναν στη Μύκονο με πέντε ώρες καθυστέρηση. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν να τους επιστραφεί το 50% των χρημάτων από τα εισιτήρια.