Θεσσαλονίκη: Έτσι σάλπαρε το πρώτο πλοίο για Σποράδες – Γεγονός η ακτοπλοϊκή σύνδεση – Οι εικόνες στο λιμάνι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός. 110 επιβάτες ξεκίνησαν για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο...

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός, καθώς το πλοίο Super Speed της Golden Star Ferries ξεκίνησε για Σποράδες από τη Θεσσαλονίκη. Το Super Speed θα αναχωρεί καθημερινά από τη Θεσσαλονίκη στις 10:00 με προορισμούς Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Σκόπελο, Σκιάθο, Βόλο. Στο λιμάνι του Βόλου θα φθάνει στις 17.00. Στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέφει στις 19:20. Σήμερα ταξιδεύουν 110 επιβάτες, ενώ η χωρητικότητα του πλοίου είναι 400 επιβάτες.

Το δεύτερο πλοίο, Super Cat θα αναχωρεί στις 09:00 από το λιμάνι του Βόλου, κάνοντας ένα τοπικό δρομολόγιο έως τη Σκιάθο και θα επιστρέφει στον Βόλο. Στις 12:15 θα αναχωρεί από τον Βόλο με προορισμούς Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη. Θα φθάνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 19.00. Τα δρομολόγια θα είναι καθημερινά, ενώ το πλοίο που θα αναχωρεί από τον Βόλο κάθε Παρασκευή και Κυριακή θα εκτελεί και ένα τοπικό δρομολόγιο Βόλος- Σκιάθος- Βόλος.
Θεσσαλονίκη – Σποράδες: Εικόνες από το πρώτο δρομολόγιο

Ο ναυτικός πράκτορας της εταιρείας, Γιάννης Δημητριάδης δήλωσε ότι περίπου 70.000 επιβάτες εξυπηρετήθηκαν από το συγκεκριμένο δρομολόγιο πέρυσι.

«Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη, να μείνουμε, να εξυπηρετήσουμε, να κάνουμε ανάπτυξη», ανέφερε ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries. Δείτε τον απόπλου του πλοίου και όσα δήλωσαν οι Γιάννης Δημητριάδης και Γιώργος Στεφάνου…


Πηγή: thestival.gr