ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Σήμα κινδύνου από τους δημάρχους για τις βλάβες στα ιπτάμενα δελφίνια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σήμα κινδύνου στέλνουν τρεις δημάρχοι νησιών του Αργοσαρωνικού για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση της ακτοπλοϊκής εταιρείας με αφορμή τις συνεχείς βλάβες στα ιπτάμενα δελφίνια.

Οι ίδιοι εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό και ανησυχία τους για τις διαδοχικές μηχανικές βλάβες και καθυστερήσεις των σκαφών της συγκεκριμένης εταιρείας που λειτουργούν στην γραμμή Πειραιάς, Πόρος, Ύδρα και Σπέτσες.

Σε επιστολή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:

"Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό και ανησυχία μας για τις διαδοχικές μηχανικές βλάβες και καθυστερήσεις των σκαφών της εταιρείας σας που λειτουργούν στην γραμμή Πειραιάς, Πόρος, Ύδρα και Σπέτσες. Οι δημότες μας μεταφέρουν σχεδόν σε καθημερινή βάση την ανησυχία τους τόσο για την ασφάλεια τους αλλά και για την ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας σας.

Την Παρασκευή μάλιστα 09/01/2015 το ιπτάμενο δελφίνι που πραγματοποίησε το απογευματινό δρομολόγιο προς Πειραιά παρουσίασε μηχανική βλάβη με συνέπεια να κινδυνέψει η ζωή ασθενούς που επιβιβάστηκε από την Ύδρα και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Τελικά η ασθενής μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ασθενοφόρο από τον Γαλατά.

Ταυτόχρονα με δεδομένη την δραστική μείωση των τιμών των καυσίμων θα περίμενε κάποιος την αντίστοιχη μείωση των τιμών των ναύλων. Αντιθέτως, όχι μόνο οι τιμές των εισιτηρίων δεν μειώθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο αλλά περιορίστηκαν και τα δρομολόγια.
Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση σας στις επισημάνσεις μας και σε μια καλύτερη συνεργασία στο πλαίσιο της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου σε μερικούς μήνες."