ΣΥΡΟΣ: Υποδειγματική λειτουργία στο λιμάνι της Σύρου – Τηρούνται όλα τα μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΗΜΝΟΣ BLUE STAR ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κατά γράμμα τηρούνται από το Λιμεναρχείο Σύρου όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό και τη δημόσια υγεία, στις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων των πλοίων της ακτοπλοΐας.

Οι οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τις θαλάσσιες συγκοινωνίες εφαρμόζονται ευλαβικά στην Σύρο κατά την επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών και οχημάτων, με στόχο την καλύτερη ασφάλεια όλων.

Το βίντεο από τη σημερινή άφιξη του Blue Star Naxos στο λιμάνι της Ερμούπολης, το οποίο ανάρτησε στο διαδίκτυο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, δείχνει τον τρόπο επιβίβασης των ταξιδιωτών, οι οποίοι εισέρχονται εντός του πλοίου ένας – ένας, διατηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας, τχωρίς να δημιουργείται συνωστισμός ή να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης, το Λιμεναρχείο Σύρου, εφαρμόζοντας τις οδηγίες για τον περιορισμό των θαλάσσιων συγκοινωνιών, δεν επέτρεψε την είσοδο στο λιμάνι της Ερμούπολης, ενός σκάφους αναψυχής, προερχόμενο από το Σουέζ.

πηγή:cyclades24.gr