Μόνο με ταυτοπροσωπία η επιβίβαση στα πλοία!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εντατικοποίηση των διαδικασιών ελέγχου ταυτοπροσωπίας όλων των επιβατών στα πλοία της, με την επίδειξη των απαραίτητων εγγράφων της ταυτότητάς τους (ταυτότητα ή άλλα δημόσια έγγραφα) κατά την επιβίβασή τους ανακοίνωσε η Blue star Ferries.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμς ότι σύμφωνα με ενημέρωση από τις Λιμενικές Αρχές, εντείνονται οι έλεγχοι ταυτοπροσωπίας κατά την επιβίβαση στα πλοία, σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία 98/41.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλείστε να ελέγχετε τη σωστή αναγραφή του ονοματεπώνυμου σας επί του εισιτηρίου από το πρακτορείο έκδοσης.

Η επιβίβαση δεν θα επιτρέπεται σε επιβάτες που δεν θα έχει αναγραφεί σωστά το όνομά τους στο εισιτήριο.

Επίσης κατά την επιβίβαση και σε κάθε έλεγχο θα πρέπει να επιδεικνύετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Ταυτότητα, διαβατήριο) τα οποία θα πιστοποιούν την ταυτότητά σας.

Οι δικαιούχοι εκπτωτικών εισιτηρίων ( Ανάπηροι πολέμου, άτομα με ειδικές ανάγκες, τυφλοί, πολύτεκνοι, φοιτητές κ.α.) θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδεικνυόυν κατά τον έλεγχο τα απαραίτητα παραστατικά.

Επίσης, για την καλύτερη ενημέρωσή σας σε περίπτωση τροποποίησης των δρομολογίων θα πρέπει να δηλώνετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας στο πρακτορείο έκδοσης."

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 18130.