Εορτασμοί για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας» στον Πειραιά!

Μια μεγάλη γιορτή με πανόραμα εκδηλώσεων σε περισσότερα από 14 κεντρικά σημεία της πόλης

Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά στις 30 & 31 Μαΐου τη μεγάλη γιορτή «Ημέρες Θάλασσας», στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.

Για δύο ημέρες, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου οι Πειραιώτες, οι κάτοικοι των γύρω πόλεων και οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από πλήθος δράσεων την πόλη, τα γνωστά ή λιγότερο γνωστά αξιοθέατα, τις διαδρομές, τους ανθρώπους, καθώς και όλο το εύρος δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται γύρω από και με αφετηρία τη θάλασσα του Πειραιά.

Με ένα πανόραμα εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε περισσότερα από 14 κεντρικά σημεία, οι «Ημέρες Θάλασσας» μας καλούν να «Πάμε Πειραιά!». Εκθέσεις, ξεναγήσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακοί χοροί, γεύσεις, κινηματογραφικές προβολές, διαγωνισμοί, ποδηλατοδρομίες, δράσεις αθλητισμού, parties και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες σε μια διήμερη γιορτή στον Πειραιά.

Αύριο, Τετάρτη 29 Απριλίου στις 12. το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά η συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης θα ανακοινώσει όλες οι λεπτομέρειες της μεγάλης αυτής γιορτής του Πειραιά. 

Επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης «Ημέρες Θάλασσας»: www.emdpiraeus.gr
Επίσημη ιστοσελίδα European Maritime Day: www. ec.europa.eu/maritimeaffairs/maritimeday/en