Βασίλης Γραμμένος προς Διοικητή Νοσοκομείου Λαμίας: Δεν έχετε αξονικό τομογράφο και τολμάτε να μιλάτε-Παραιτηθείτε αν δεν μπορείτε να διοικήσετε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αναλγησία και η ανικανότητα του κράτους να προστατέψει τους πολίτες του, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του Ανατρεπτικού Δελτίου ειδήσεων το οποίο προβάλεται καθημερινά στις 22.οο, μέσα απο την τηλεοπτική συχνότητα του ΑLERT. Αφορμή στάθηκε ένα τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή της Λαμίας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ένα 16χρονο κοριτσάκι μεταφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο επειδή, άκουσον άκουσον, δε λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Λαμίας.

Η συζήτηση άναψε όταν ο δημοσιογραφός Βασίλης Γραμμένος ζητούσε εξηγήσεις από τον διοικητή του νοσοκομείου κ.Π. Ζηγούρης, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο αξονικός τομογράφος δε λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό.

Έξαλλος ο Βασίλης Γραμμένος ζήτησε την παραίτηση του διοικητή, ο οποίος αντί να ζητήσει συγνώμη και να επισπεύσει τη διαδικασία αποκατάστασης του άχρηστου αξονικού τομογράφου, πέταξε την μπάλα, όπως ήταν φυσικό, στην …εξέδρα.

Δείτε το βίντεο από το 42,10 και μετά:

[g_youtube v="hWArwQwcw7U"]

Πηγή: anatropionline.gr