Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΕΙΑ Βόμβα Εξαδάκτυλου: «Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει και τρίτη δόση εμβολίου –...

Βόμβα Εξαδάκτυλου: «Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει και τρίτη δόση εμβολίου – Σύντομα οι οδηγίες»


Ταυτόχρονα, ο κ. Εξαδάκτυλος απηύθυνε και νέα έκκληση προς όλους τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 50 χρονών να κάνουν άμεσα το εμβόλιο για τον Covid-19.

Αναλυτικότερα ο κ. Εξαδάκτυλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επισήμανε ότι ο αριθμός των πολιτών άνω των 50 χρονών, που δεν έχουν κάνει κάποιο από τα τέσσερα εγκεκριμένα εμβόλια για τον κορονοϊό, υπολογίζονται σε περίπου 400.000, προσθέτοντας ότι: «Το εμβόλιο είναι αυτό που προσφέρει προστασία και ειδικά οι άνω των 50 πρέπει να εμβολιαστούν, καθώς ορισμένοι από αυτούς κινδυνεύουν να νοσήσουν βαρύτερα και να δώσουν μάχη για τη ζωή τους».

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ επανέλαβε για μια ακόμη φορά την εξαιρετικά μεγάλη μεταδοτικότητα που παρουσιάζει η Μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ, επισημαίνοντας πως κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να αισθάνεται ασφαλής ότι δε θα νοσήσει, από τον θανατηφόρο ιό.

Για το ενδεχόμενο να χρειαστεί η χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου, ο κ. Εξαδάκτυλος προέβη σε μια δήλωση που θα συζητηθεί πολύ καθώς όπως είπε πολύ σύντομα θα εκδοθούν οι σχετικές οδηγίες και εκτίμησε ότι είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα χρειαστεί αναμνηστική δόση.

Πηγή: dikaiologitika