ΛΙΘΙΑΣΗ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε… από τον Dr Ιωάννη Καταφυγιώτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην εκπομπή Ιατρικές Συναντήσεις με το δημοσιογράφο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη μίλησε ο κορυφαίος Έλληνας Ουρολόγος Dr Ιωάννης Καταφυγιώτης, σχετικά με ένα θέμα που απασχολεί αρκετές χιλιάδες συμπατριωτών μας, τη λιθίαση ή κοινώς τις πέτρες στα νεφρά και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Ο κ. Καταφυγιώτης αναφέρθηκε σε όλες τις σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους, τις εξετάσεις που πρέπει να γίνονται, τα κριτήρια που οδηγούν σε χειρουργική επέμβαση, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις τηλεθεατών του High TV.

Εντυπωσιακό στιγμιότυπο όταν ο ιατρός έδειξε στην κάμερα μια αρκετά μεγάλη πέτρα, η οποία αφαιρέθηκε από ουροδόχο κύστη ασθενή!

Αξίζει να σημειωθεί, όπως τονίστηκε και στην αρχή της εκπομπής, ότι ο Dr Καταφυγιώτης είναι από τους ελάχιστους Ουρολόγους παγκοσμίους, που είναι κάτοχος των κορυφαίων πιστοποιήσεων ανά τον κόσμο.

Για τον Πειραιά περιποιεί ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι ο Dr Καταφυγιώτης όχι μόνο είναι Πειραιώτης, γιος του επίσης κορυφαίου Ουρολόγου Σωκράτη Καταφυγιώτη, αλλά μένει μόνιμα και έχει το ιατρείο του στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Παρακολουθήστε την άκρως ενδιαφέρουσα εκπομπή με θέμα τη Λιθίαση (πέτρες στο ουροποιητικό) ΕΔΩ.