ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Διαψεύδει όσα ακούγονται για κλείσιμο τμημάτων σε τρία νοσοκομεία

Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας μιλάει στο ετήσιο συνέδριο Exposec-Defense World που συνδοργάνωσαν το Ελληνοαμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο και το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (λΑΕΔ) στην Αθήνα, Τρίτη 07 Μαϊου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

– Ο Βασίλης Κικίλιας διαψεύδει φήμες που αφορούν το κλείσιμο τμημάτων σε νοσοκομεία

– Τι αναφέρει ο υπουργός Υγείας σε ανακοίνωσή του στο Facebook

Για ψευδείς ειδήσεις κάνει λόγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αναφορικά με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν και έκαναν λόγο για λουκέτο σε τρία τμήματα ισάριθμων νοσοκομείων της Αττικής.

Η διάψευση του υπουργού Υγείας ήρθε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία αναφέρει:

«Για να μη διακινούνται «άσκοπα» και στοχευμένα ψευδείς ειδήσεις:

1. Το παιδιατρικό ιατρείο του παραρτήματος του Παίδων «Π & Α Κυριακού» στην Καλλιθέα λειτουργεί κανονικά. Χθες, μετακινήθηκαν από άλλες δομές δύο παιδίατροι οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες μέχρι την πρόσληψη επικουρικού παιδιάτρου που έχει ήδη δρομολογηθεί.

2. Το Παθολογοανατομικό Τμήμα του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» λειτουργεί με τη μετακίνηση γιατρού από το διασυνδεόμενο νοσοκομείο «ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες μέχρι την οριστική διευθέτηση του προβλήματος.

3. Το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Παίδων Πεντέλης δεν κινδυνεύει να κλείσει. Είναι στελεχωμένο με τρεις γιατρούς και αναμένεται να καλυφθεί άμεσα και η τέταρτη θέση που είναι κενή».