Οξύνονται τα προβλήματα στην «Euromedica» μετά τη σύλληψη του Λιακουνάκου


Σε τραγική θέση βρίσκονται πλέον οι εργαζόμενοι στην EUROMEDICA (ή Γενική Κλινική Δωδεκανήσου).

Εδώ και πολλούς μήνες (7 περίπου) οι εργαζόμενοι προσφέρουν μέρα – νύχτα απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους, και σαν αμοιβή εισπράττουν υποσχέσεις από τους εδώ διευθύνοντες συμβούλους (που σημειωτέων αμείβονται με υπέρογκα ποσά και στην ώρα τους!!), ότι, όταν στείλει η κεντρική διοίκηση χρήματα… θα πληρωθούν!!

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, αφού το προσωπικό δεν έχει χρήματα ούτε για καύσιμα για να φτάσουν μέχρι την επιχείρηση. Πολλοί αναγκάζονται να ζουν με δανεικά από τους γονείς και συγγενείς, και τώρα που το μεγάλο αφεντικό Θωμάς Λιακουνάκος βρίσκεται στην φυλακή για τις μίζες στα εξοπλιστικά, η κατάσταση πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου, και κανείς δεν γνωρίζει ποιο είναι το μέλλον της Κλινικής (αν υπάρχει).
Η κατάσταση επίσης δεν είναι καθόλου ευχάριστη και για τους μετόχους ιατρούς της Ρόδου, που επένδυσαν περιουσίες και σήμερα οι μετοχές είναι απλά… χαρτιά!
Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι φήμες περί πτώχευσης, τότε εργαζόμενοι και γιατροί θα βρεθούν κυριολεκτικά στον δρόμο και γι’ αυτό εντός των ημερών αναμένονται ενέργειες, ώστε οι εργαζόμενοι να εξασφαλίσουν τα δικαιώματά τους τουλάχιστον (γιατί για οφειλόμενες αμοιβές είναι μακρινά όνειρα) στον εργασιακό τομέα, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο και τους συνδικαλιστικούς φορείς, και την συμπαράσταση του ροδιακού λαού, έστω και αν οι υπεύθυνοι προσπαθούν να διασπάσουν τους εργαζόμενους με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Συγκλίνουσες, στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι για την EUROMEDICA Ρόδου έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, Ελληνες και ξένοι επενδυτές και μάλιστα πολύ σοβαροί, γι’ αυτό και τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται.

Πηγή: 24wro.eu