Ο Έλληνας γιατρός Γιώργος Βρακάς κατέκτησε το Παγκόσμιο βραβείο μεταμοσχεύσεων και μας έκανε υπερήφανους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παγκόσμια διάκριση κατέκτησε ο Δραμινός Γιώργος Βρακάς, χειρουργός ο οποίος διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, κατακτώντας το Παγκόσμιο Βραβείο Μεταμοσχεύσεων. Η σχετική τελετή, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου, στο Hong Kong, στο πλαίσιο παγκόσμιου συνεδρίου μεταμοσχεύσεων.

Ο Δραμινός Γιώργος Βρακάς, πήρε την ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού στην Ελλάδα, και από το 2011 βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εργάστηκε ως χειρουργός και μεταμοσχευτής σε διάφορα Νοσοκομεία του Λονδίνου.

Τον Απρίλιο του 2016, ενημερώθηκε από την αρμόδια Επιτροπή απονομής βραβείων, για την διάκρισή του με το παγκόσμιο βραβείο μεταμοσχεύσεων, το οποίο συνοδεύεται από ένα συμβολικό ποσό για την εν γένει προσφορά του στον τομέα αυτό.

Στο πλαίσιο της τιμητικής αυτής διάκρισης του κ. Βρακά, η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα. Χαρά Κεφαλίδου, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τον Γιώργο Βρακά συντοπίτη μας και σπουδαίο επιστήμονα που διακρίθηκε με το παγκόσμιο βραβείο μεταμοσχεύσεων.

Εύχομαι από καρδιάς, να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους Έλληνες, στον κόσμο…….».