ΥΔΡΑ: Συναρπαστικός ο τρίτος γύρος του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Σκακιού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κορυφώνεται η ένταση στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Σκακιού Ανδρών και Γυναικών, μετά από ένα συναρπαστικό 3ο γύρο στον οποίο σημειώθηκαν οκτώ νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες.

Στο 65ο Ατομικό Πρωτάθλημα μετά την ολοκλήρωση του 3ου γύρου προηγείται ο Βασίλης Κοτρωνιάς μετά τη νίκη του επί του Ατάνας Δημητρόφ και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Λαδόπουλος ο οποίος κράτησε το πιόνι που του θυσίασε ο Τάσος Παυλίδης και πήρε τη δεύτερη νίκη του στο τουρνουά.

Ο Γιάννης Νικολαΐδης δεν αξιοποίησε το αρχικό πλεονέκτημα στην παρτίδα του με τον Σταμάτη Κούρκουλο και περιορίστηκε σε ισοπαλία, ενώ ο Θάνος Μαστροβασίλης πέτυχε την πρώτη του νίκη με αντίπαλο τον Γιώργο Γκούμα και διατηρήθηκε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τέλος, σε σύντομη ισοπαλία αρκέστηκαν ο Νίκος Αγγελής με τον Σωτήρη Μαλικέντζο.

Στο 38ο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών η Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη σημείωσε την τρίτη διαδοχική της νίκη κερδίζοντας πειστικά την Μάρα Στεφανίδη.

Την ακολουθεί στην κατάταξη με 2.5 βαθμούς η Σταυρούλα Τσολακίδου η οποία επικράτησε σε μία κρίσιμη για τη συνέχεια παρτίδα της Κατερίνας Παυλίδου.

Η Μαρία Κουβάτσου νίκησε με τα μαύρα κομμάτια την Γεωργία Γράψα, ενώ τις πρώτες τους νίκες στους αγώνες πήραν η Μαρίνα Μακροπούλου και η Δήμητρα Βάτκαλη στις αναμετρήσεις τους με τις αδελφές Εύη και Ιουλία Μάκκα.

Διαβάστε επίσης:

ΥΔΡΑ: Πρεμιέρα για το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού

ΥΔΡΑ: Δείτε τις συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού 2015!

br