

Το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και σε συνδυασμό με την κανέλα και τα γαρίφαλα δημιουργεί ένα μοναδικό αντιμικροβιακό και μαλακτικό μίγμα .
Υλικά
*1,2 lt νερό
*100 γρ. ζάχαρη
*3 γαρίφαλα
*μιση κουταλιά του γλυκού τριμμένο μπαχάρι
*1 ξυλάκια κανέλα
*χυμός από 3 λεμόνια
*φλούδα λεμονιού για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
-Σε ένα αντικολλητικό σκεύος προσθέστε το νερό, τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά.
-Βάλτε τα στη φωτιά και μόλις πάρουν βράση, κλείστε το καπάκι της κατσαρόλας, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε τα να σιγοβράσουν για 10 λέπτα.
-Σουρώστε το αρωματικό σιρόπι και μόλις κρυώσει λίγο ανακατέψτε το με το χυμό λεμονιού.
-Σερβίρετε σε κούπες με μια φλούδα λεμονιού στο εσωτερικό.
